Skip to main content

Există proști pe lumea asta care cred că Nutella este un aliment sănătos ... mai puțin pe la unguriDacă ai fost șocat de inepțiile pe care le turuie amatorii de România TV, conspirații, reptilieni și alți amfibieni, află că în lumea asta trăiesc suficient de mulți oameni care să creadă că Nutella este un aliment sănătos. Suficient de mulți oameni încât să fie articole scrise cu titluri de genul „Nutella nu este sănătoasă”.Cum poți să te aștepți de la o pastă de ciocolată să fie ... sănătoasă ... ? Cât de mult ești dispus să-ți violezi conștiința și spiritul critic încât să fii accepți o astfel de idee ... ? Vreau și eu să cred că PSD-ul va aduce cea mai guvernare bună de după '89 încoace.

Nebunia a pornit de pe Reddit (probabil și glorioasa revoluție a proletariatului internațional tot de aici va porni). Pe urmă au început blogurile să latre și să dezbată. Că mult tare mai era de dezbătut. Eu spun că e chiar ok compoziția. Mă așteptam să fie mai rău de-atât, dar hei, totul e ok. Mai bei și 500 ml de Cola și ai umplut borcanul de zahăr fără regrete.

Și restu-i sănătate.

Mai ales în Europa de Est, că tot în aceste zile ne-au anunțat ungurii că produsele alimentare venite aici sunt cu mult inferioare comparativ cu cele din Austria. Da, boss, da' voi plecați dimineața la supermarket în Viena și seara sunteți veniți acasă plini de sacoșe, cu burta plină de haleală și vezica umplută de cafea, copil plimbat prin parcul de distracții și trei filme văzute la cinema. Noi ce ne facem că tot în Europa de Est suntem și printre vecini ...

Da' știi ce, mai bine rămân la un platou tradițional Straight Outta Soviet Romania/Russia ce vrei tu decât să fiu dintre cei care aleg să creadă că zahărul este sănătos în vreun fel.

#rezist

Mai bine prost nutrit decât prost de tot

urmează niște poze SENZAȚIONALE care își au rolul să ne explice cât de sănătoasă este Nutella ...

Și pentru că totul e bine și pentru că (nu) știu să rezist tentației ...
Reziști/nu reziști, măcar fă-o cu cap

Comments

Popular posts from this blog

De-ar fi fost România monarhie, ar fi fost mai bine?

                 Fac un exercițiu de imaginație. Chiar încerc să mă gândesc la România dacă ar fi revenit la monarhie imediat după revoluție ... Ar fi fost mai bine, ar fi fost mai rău sau ar fi fost tot pe acolo?
                Indiferent dacă ești monarhist sau capitalist, cinstit este să recunoști legitimitatea monarhiei imediat după revoluție, căci aceasta ar fi trebuit să fie forma noastră de guvernământ. Eu unul nu sunt monarhist nici cât negru sub unghii. Prefer republica și un președinte la putere de care mai poți scăpa după cinci ani.
                Mihai, însă, mi-a plăcut ca persoană și mi s-a părut un model pentru țara noastră și da, cred că el ar fi fost prielnic pentru destinul țării, dar nu știu ce aș putea spune despre ceilalți membri ai casei regale. Cumva, un șir al evenimentelor ...

Două cuvinte: Peaky (fucking) Blinders

Droguri, armament, muniție, mașină de scris automată și, mai ales, telefoane vintage. Mai adaugi accentul bloody British (adică și Irish), pasiunea pentru cursele de cai, povești despre țigani și ai tot ce trebuie. În două cuvinte, treacă trei: Peaky (fucking) Blinders!
Fratele mai mic, mai sărac și mai european al cunoscutului Boardwalk Empire realizat de HBO a reușit să rupă gura târgului, întâi discret, apoi ceva mai insistent, dat fiind că a fost luat de către BBC în primire, decizie care aparent i-a prelungit durata de viață.
Din perspectiva plotului nu te aștepta să găsești originalitatea la ea acasă, asta pentru că nu el este valoros, cât modul în care este transmis pe ecran. Avem de-aface cu gangsteri din Birmingham-ul post război, mai precis anul 1919. Unul singur este Thomas Shelby, a cărui ambiție îl urcă pe cele mai neașteptate culmi. Pornind ca bișnițar, trece prin afaceri de contrabandă, parteneriate nu prea ortodoxe cu autoritățile statului, colaborări cu alți gangsteri …

Kevin Spacey e la fel ca Barack Obama. Adică out.

Măcar așa se va încheia agonia în care a fost băgat serialul House of Cards, unul din cele mai produse Netflix.
De ce agonie?